Despre Terra Building

Terra Building a celebrat in anul 2011, zece ani de experienţa in domeniul construcţiilor de drumuri. Mai precis a căpătat experienţa şi şi-a creat o tradiţie in acest domeniu prin executarea lucrărilor de amenajare, pavare, asfaltare, bordurare, drumuri, trotuare, parcări, amenajare de spatii verzi, canalizare apa pluviala şi menajera, alimentari cu apa; precum şi producţia elementelor din beton pentru decorarea spatiilor deschise. Oferă produse de calitate şi servicii complete la standarde europene folosind echipamente şi tehnici moderne şi o echipa de profesionişti bine pregătita prin cursuri şi certificări recunoscute şi acreditate.

Terra Building a luat fiinţa in anul 2001. Născută ca producător de elemente din beton, ciment şi ipsos, in timp, managementul firmei dispune extinderea activităţii oferind, nu numai produsul finit, dar şi executarea lucrărilor şi oferirea  serviciilor de consultanta având drept clienţi mediul privat.

Dezvoltarea societatii a avut in permanenta un curs ascendent. Capacităţile de producţie au crescut şi s-au diversificat, de la un an la altul prin achiziţionarea şi amenajarea de spatii de producţie şi de depozitare a materialelor, dotarea cu utilaje şi echipamente specifice activităţii de baza şi conexe, creşterea numerica şi calitativa a personalului muncitor şi de conducere.

Începe oferind servicii mediului privat pentru a ajunge in 2005 sa participe la licitaţii publice îndeplinind astfel anumite condiţii: implementarea managementul calităţii, respectarea standardelor de mediu şi de securitate şi sănătate in munca; câştigarea cifrei de afaceri şi experienţe similare, deţinerea unui capital de resurse umane calificat.

Top

Numarul la care ne poti contacta: 0269.571.477

Ramai la curent cu ultimele noutati si informatii.