Infrastructura Rutiera

Construcţie de drumuri si autostrăzi

Activitatea privind infrastructurile rutiere includ construcţia, extinderea si reabilitarea de drumuri– autostrăzi, drumuri naţionale, judeţene, comunale sau drumurile private – prin pavarea, bordurarea, realiazarea sistemului de scurgere si asfaltare.
Majoritatea priectelor de constructie, extindere si reabilitare a drumurilor sunt un pachet complet a mai multor lucrari care includ si realizarea lucrarilor de canalizare si apa, dar si de amenajare a spatiilor verzi.
Toate categoriile de lucrari sunt realizate de echipe calificate dotată de echipamente si utilaje moderne, cu obiectivul de a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate, respectarea termenelor de execuţie şi a mediului înconjurător.

» Terasamente

Terasamentele stau la baza piectelor de construcţie prin realizarea lucrărilor de săpătura, mişcări de sol si modelări de teren. Lucrarile vin executatea cu personal calificat dotate de echipamentele si utilajele necesare desfasurari lucrarilor intr-o maniera optima.

» Suprastructura

Straturile de materii prime asternute si compactate pentru a realiza structura finala a drumurilor. Transportul, asternerea si compactarea vin executatea de o echipa calificata dotata de echipamentele di utilajele necesare desfasurarii lucrarilor intr-o maniera optima.

» Lucrări de montare a conductelor de apa si canalizare

Includ toate etapele de lucrari de la sapatura, la realizarea zidurilo de sprijin, la pozat si montat conducta de apa, canalizare pluviala, si menajera. Toate lucrarile sunt realizate de o echipa calificate dotata de echipamentele si utilajele necesare desfasurarii activitatilor intr-un maniera optima.

» Amenajarea spatiilor verzi

Montarea si implementarea diverselor elemente prevazute pentru realizarea spatiilor verzi – fantai arteziene, locuri de joaca pentru copii, bancute, plantarea arborilor si a tuturor categoriilor de plante prevazute in proiect. Lucrarile sunt realizate de o echipa calificata dotata de echipamentele si utilajele necesare desfasurarii activitatilor intr-un maniera optima.

Top

Numarul la care ne poti contacta: 0269.571.477

Ramai la curent cu ultimele noutati si informatii.