Sisteme de pavaje

» Proiectare si Consultanta

Va oferim un serviciu profesional de consultanta si proiectare prin care veti gasi solutia optima pentru amenajarea spaziilor exterioare – amenjarea curtiilor, amenajarea gradinilor, amenajarea troturelor, drumurilor sau amenajarea exterioara a spatiilor comerciale.

Serviciul de condultanta este oferti pentru a va ajuta in alegerea cea mai potrivita in baza factorilor de pe teren. Alegerile vor fi elaborate prin serviciul de proiectare care va va oferii o prima imagine despre cum va fi lucrarea finalizata.

» Transport

Va oferim transportul pentru produsul dorit, ales de dumneavoastra dintr- o gama larga de produse printre care pavaje rezidentiale, pavaje industriale, dale pentru terase, rigole, borduri, boltari, jardiniere, garduri de beton si chiar ziduri ornamentale; dar si materiile prime care vor servii montarea acestora.

» Montaj

Acest serviciu se compune dintr-o serie de activitati care vizeaza prelucrarea si definirea diverselor straturi de materiale, suprapuse pe terenul natural, pentru a realiza structura corespunzaoare indeplinirii unei destinatii specifice, indiferent daca este vorba de pavaj rezidential, pavaj destinat traficului pietonal sau traficului greu.

Terra Building are capacitatea de a se ocupa de gestionarea si realizarea intregului proces de amenajare a spatiilor: terasament, suprastructura, montaj de pavaje, rigole, bordur, etc.

Top

Numarul la care ne poti contacta: 0269.571.477

Ramai la curent cu ultimele noutati si informatii.